Doelgericht uitdagen

Een sprankelende en krachtige ontmoeting met een duurzaam resultaat vraagt om een goede voorbereiding en een heldere aanpak:

Aandacht voor wat er speelt

1

Resultaat. Daar begint en eindigt het mee. Want die heidag, teamsessie of coaching moet wel het nodige opleveren. In een vrijblijvend eerste gesprek gaan we in op wat er speelt. Ik licht mijn aanpak toe en maak helder wat je kunt verwachten. 

 

Zorgvuldig gekozen programma

2

Niet één van mijn ontmoetingen is hetzelfde. Ik kijk naar jullie verwachtingen, wensen, doelen, groepsgrootte, budget en naar eerdere ontwikkeling en sessies. Alles neem ik mee bij het samenstellen van een invulling waar iedereen enthousiast van wordt of die nodig besproken moet worden. 

Altijd een aansprekend locatie

3

Een locatie doet heel veel. Het bepaalt de sfeer en beïnvloedt de dynamiek. De afgelopen 20 jaar heb ik groepen begeleid op de meest verrassende plaatsen. Ik kijk naar wat er nodig is en zoek daar een passende locatie bij. Nooit andersom. 

Liefdevolle confrontatie

4

Wat vierkant is, rondmaken. Zo zou je wat ik doe kunnen samenvatten. Op een prettige manier daag ik anderen uit. Om zich uit te spreken, confrontaties aan te gaan en te reflecteren op wat zich aandient. Zo tackelen we samen wat blokkeert. 

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken?
06 42 29 76 03
jesse@eendaginvorm.nl

Liever teruggebeld worden?

Draai je telefoon